Algemene Voorwaarden

1. ALGEMEEN

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn op alle bestellingen bij  Wolboetiek van toepassing, tenzij Wolboetiek zich schriftelijk met andere voorwaarden akkoord verklaart. Eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden geeft aan de klant geen rechten voor toekomstige transacties.

1.2 Door in de winkelwagen op ‘Kopen’ te klikken, gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden

 

2. PRODUCTEN

2.1 De aangeboden artikelen worden door Wolboetiek zo waarheidsgetrouw mogelijk afgebeeld op de webshop. Getoonde producten kunnen enigszins afwijken van de werkelijkheid. Wolboetiek aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

 

3. PRIJZEN

3.1 Alle prijzen vermeld op Wolboetiek zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.


3.2 Prijswijzigingen gelden vanaf het moment dat ze op de webshop van Wolboetiek zijn gepubliceerd.

 

4. PROMOTIES EN AANBIEDINGEN

4.1 Alle promoties en aanbiedingen van Wolboetiek zijn vrijblijvend en Wolboetiek behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen.

 

5. BESTELLEN EN BETALEN

5.1 Iedere bestelling is pas geldig na acceptatie door Wolboetiek.

5.2 Wolboetiek behoudt zich het recht voor om een bestelling niet of pas later uit te voeren . In dat geval zal Wolboetiek de klant via mail verwittigen.

5.3 Na het ingeven en accepteren van de bestelling zal de klant een bevestiging per email ontvangen met vermelding van de totale kosten, inclusief BTW en transportkosten.

5.4 Een bestelling zal pas uitgeleverd worden door Wolboetiek na ontvangst van de betaling.

 

6. LEVERING

6.1 Wolboetiek streeft ernaar zo snel mogelijk na ontvangst van betaling de bestelling te verzenden.

6.2 Indien de levering vertraging oploopt om welke reden dan ook, of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd ontvangt u hiervan schriftelijk (email) of telefonisch verwittigd.

6.3 Wolboetiek zorgt er voor dat de getoonde voorraad op de webshop correct is. Indien een bestelling of een gedeelte van de bestelling niet uitgeleverd kan worden om welke reden dan ook, zal de klant via email of telefonisch verwittigd worden.  Op eenvoudig verzoek kan de bestelling geannuleerd worden. Wolboetiekzal de eventuele ontvangen betaling binnen de 10 werkdagen terugstorten.

 

7. VERZENDEN 

7.1 Alle leveringen gebeuren via Bpost.

7.2 Wolboetiek kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor het zoekraken van een bestelling bij Bpost.

7.3 Transportkosten bij verzending worden als volgt aangerekend :

Bedrag     Belgie  Nederland  Frankrijk  Duitsland
  0 - 29,99 EUR   4,50 EUR   4,50 EUR   5,95 EUR   4,50 EUR
30 - 49,99 EUR   2.95 EUR   2.95 EUR   4.95 EUR   2.95 EUR
50 - 74,99 EUR    Gratis          Gratis   2.95 EUR    Gratis
75 - ......... EUR    Gratis     Gratis    Gratis    Gratis

 

8. RETOURNEREN

8.1 De klant heeft het recht om binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling de artikelen te ruilen of terug te sturen.

8.2 Wanneer beslist wordt om de levering volledig of gedeeltelijk terug te sturen, kan deze teruggestuurd worden naar Wolboetiek.

8.3 De kosten verbonden aan het terugzenden van een bestelling zijn ten laste van de klant en kunnen op geen enkele manier, tenzij anders overeengekomen, in rekening gebracht worden van Wolboetiek.

8.4 Goederen die teruggestuurd worden, moeten onbeschadigd te zijn en zich in de originele staat bevinden. De geleverde producten dienen niet aan abnormale omstandigheden te zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig te zijn behandeld.

8.5 Wolboetiek behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen niet of slechts gedeeltelijk terug te nemen indien niet aan bovenstaande voorwaarden voldaan is.

8.6 Na ontvangst, controle en acceptatie van de teruggestuurde goederen, ontvangt de klant een tegoedbon ter waarde de teruggestuurde goederen. 

8.7 Promoties en op bestelling gebreide stukken worden nooit teruggenomen.

 

9. AANSPRAKELIJKHEID

9.1 Wolboetiek aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten van Wolboetiek.